Eveniment organizat de Protoieria Sector 2 în parteneriat cu Parohia Mărcuța și LTCOR Sector 2

Eveniment organizat de Protoieria Sector 2 în parteneriat cu Parohia Mărcuța  și LTCOR Sector 2
noiembrie 25 18:25 2016 Print This Article

         În ajunul Sfintelor sărbători de iarnă Protoieria Sector 2 București în parteneriat cu Parohia Mărcuța și LTCOR Sector 2 organizează un eveniment pentru a alina suferințele celor ce se află sub ocrotirea  Centrului de Îngrijiri Paliative ”Sfântul Nectarie”  din București.

        Acest centru aflat sub jurisdictia canonica si administrativa a Arhiepiscopiei Bucurestilor, functioneaza în colaborare cu D.G.A.S.P.C. Sectorul 2 din anul 2006 si este acreditat din data de 08.06.2011, furnizând servicii de îngrijire medicală paliativă pentru pacienţii adulţi cu afecţiuni oncologice în stadiu terminal, constând în creşterea calității vieții acestora printr-un complex de îngrijiri medicale şi spirituale constând în tratamentul durerii fizice şi al suferinței psihologice cauzate de boală.

         Beneficiarilor internaţi în centru li se oferă următoarele servicii sociale: găzduire, îngrijire medicală de tip paliativ, consiliere spirituală şi psihologică.

         Centrul se adresează persoanelor adulte cu afecţiuni oncologice in stadiu terminal care sunt asiguraţi, dar nu au familie sau care nu pot fi îngrijiţi în familie. Beneficiarii sunt admişi în limita numărului de locuri disponibile la momentul solicitării acestora. Centrul dispune de 28 locuri.

        Evenimentul va cuprinde Oferirea de icoane, susținerea unui concert de colinde oferit de corul preoților membri ai LTCOR Sector 2, oferirea de daruri și nu în ultimul rând sprijin pentru susținerea centrului (materiale și articole necesare misiunii de alinare a suferențelor celor în nevoi).

        Cei care doresc să se alăture (în calitate de voluntari sau material) pot suna la tel. 0721534729 pr. Mirică Ion Adrian – Parohia Mărcuța;

sau direct la

Str. Iancu Capitanu, nr. 24, Sectorul 2, Municipiul Bucuresti (cu acces din Str. General Dimitrie Salmen, nr. 14) harta Campina
Tel/Fax:
 021.250.09.18 / 0721.25.32.97
Persoana de contact:

ADRIANA CARUNTU

Comentarii

comentarii

  Categories: